Od osnivanja, MARIVA LOG D.O.O gradi svoje ime na tržištu kao pouzdan partner u pružanju usluga logistike vozila i transporta robe.
Svojim vozilim spremni smo da ponudimo potencijalnim klijentima brzu i profesionalnu uslugu prevoza robe uz bezbedno praćenje iste od trenutka utovara do momenta istovara, u režiji našeg uigranog logističkog tima. U nastojanju da gradimo fer i korektan odnos sa svojim klijentima, dobavljačima i saradnicima spremni smo da uvek pronađemo najbolje rešenje.

Bazirani smo na drumski, medjunarodni, saobraćaj organizaciju parcijalnih i zbirnih utovara.
Zbirni utovar, kao najzastupljeniji oblik transporta u međunarodnom transportu, uvek daje mogućnost da veštom organizacijom svojim klijentima obezbedimo transport u što kraćem vremenskom roku, po najpovoljnim cenama, uz potpunu kontrolu nad statusom pošiljke. S` druge strane, parcijalnim utovarom, spremni smo da se usresredimo samo na odredjenu robu klijenta za koju garantujemo siguran i brz transport u skladu sa dogovorenim vremenom.

Za 3 godine poslovanja raširili smo mrežu klijenata po čitavoj Evropi, osvežili i ojačali radni kadar i proširili asortiman sa 12 raspoloživih vozila: 5 kombi cerada(nosivos 1t-1, 5t); 4 solo kamiona(nosivosti 3t-3,5t); 3 šlepera(nosivost24t). Pored standardnih usluga, stojimo na raspolaganju za skladištenje robe na sigurnom i bezbednom mestu koja će u svakom trenutku biti dostupna klijentu.
Mi smo pouzdan partner i u carinskom posredovanju. U toj oblasti za svoje klijente pronalazimo najbolja rešenja koja u isto vreme umanjuju troškove i unapređuju poslovanje.

Za dodatne informacije, možete nas pronaći na sajtu 381 info(https://www.381info.com/cacak/spedicija-drumski-transport/mariva-log-d-o-o), facebook nalogu(https://www.facebook.com/marivalog/) i instagram nalogu(https://www.instagram.com/logmariva/).